Energiamegtakarítás automatizált árnyékolókkal

Somfy automatizált árnyékolókkal legyen energiatakarékos otthona!

Mindannyian szeretnénk olyan házban élni, amely tökéletesen megfelel igényeinknek és elvárásainknak, ugyanakkor a fenntartási költségekre is érdemes odafigyelni. Automatizált árnyékolókkal jelentős energiát spórolhat meg a fűtési és hűtési költésgeken. A Somfy automatizált árnyékolókkal Ön is élvezheti az intelligens otthon kényelmét. Nézze meg, a Somfy otthonautomatizálás mit tehet Önért!

Váltson automatizált árnyékolásra, hogy energiát takarítson meg...

Az ablakok szigetelése kulcsfontosságú az energiamegtakarításban, azonban az árnyékolók és napellenzők is fontos szerepet játszanak a hőmérséklet szabályozásában. Amennyiben automatizáltak, még jobban tartják a hőmérsékletet!

Ha automatizált, akár meg is feledkezhet róla!

Beállíthatja árnyékolóit, hogy téli hónapokban alkonyatkor, vagy a hőmérséklet csökkenésével leereszkedjenek akkor is, ha Ön nincs otthon, így tartva bent a meleget. Beállíthatja, hogy árnyékolói nyáron a nap legmelegebb időszakában, vagy amint a hőmérséklet emelkedni kezd, leengedjenek. Hűvösen tartja otthonát és nem kell annyit költeni légkondícionálásra!

A Somfy egyszerűsíti az életet otthonában, időt spórol Önnek és megadja a lehetőséget, hogy azt csinálja, amit szeretne. Az otthonautomatizálás megváltoztatja életét…

Energiamegtakarítás kényelmesen

Az érzékelőkkel működtetett árnyékolók a külső környezethez alkalmazkodva optimálisan működtetik az árnyékolókat. Például télen, sötétedés után a redőnyök automatikusan leereszkednek. A leengedett redőnyöknek köszönhetően kevesebb fűtési energiával érheti el ugyanazt a belső hőmérsékletet.

 

 

vissza