Elektromos kapunyitó rendszerek

Egyszerű bejutás a kapun.

Kertkapu motorok és garázskapu motorok

A Somfy elektromos kapunyitó rendszerek alkalmasak garázskapuk és kerkapuk vezérlésére. Tegye biztonságosabbá bejáratát, hajtson a garázsba anélkül, hogy ki kellene szállnia autójából, nyissa a kaput egyetlen gombnyomással, vagy engedje be barátait anélkül, hogy le kellene rohannia a kertbe… a Somfy megérti az Ön igényeit.

Szárnyaskapu, vagy karos kapu

​A szárnyaskapunak jellegzetesen két szárnya van, ezért a mozgatásához két darab kapumotorra van szükség. A kapuk lehetnek befelé, vagy kifelé nyílóak. A kapumotor szett tartalmazza a két darab kapu automatikát és a hozzá tartozó távvezérlőket is.

Tolókapu

A tolókapu, vagy úszókapu kialakítása ideális megoldás, amennyiben kis hely áll rendelkezésünkre és szárnyaskapu beépítésére nincs lehetőség, ezzel szemben vízsszintes helyigénye vam.

Úszókapu

A tolókapu, vagy úszókapu kialakítása ideális megoldás, amennyiben kis hely áll rendelkezésünkre és szárnyaskapu beépítésére nincs lehetőség, ezzel szemben vízsszintes helyigénye vam.

Szekcionált garázskapu

A szekcinált garázskapunak nincs külső helyigénye. Teljes mértékben kinyílik és személyes bejáró is beépíthető.

Oldalra nyíló garázskapu

Oldalra nyíló garázskapu esetén a garázs teljes magassága kihasználható, teljesen kinyílik a kapu és itt is beépíthető személyi bejáró.

Billenő garázskapu

Billenő garázskapuknál 90%-os a nyitás, személyi bejáró is építhető.

Redőnykapu

Redőnykapu beépítésénél a garázs beltere optimálisan kihasználható, amely letisztult belsővel trosul, hiszen a motor rejtve marad. Redőnykapuknál személyi bejáró beépítésére nincs lehetőség.

Az intelligens kertkapu felismeri Önt!

Az io technológiával működtetett Somfy termékek alkalmasak arra, hogy a Connexxon box közvetítésével távolról is vezérelhetőek legyenek. Így egyszerűen nyithatja és zárhatja a termékeket az okostelefonra letöltött alkalmazáson keresztül.

Az alkalmazás további előnye, hogy a helymeghatározó aktiválásával automatikusan kinyit a kapu, mikor a ház közelébe ér. Felkapcsol a világítás és miután leparkolt, az előre beállított értékek alapján a kapu bezáródik. A nyitásról és a zárásról is visszajelzést kap a telefonjára, ugyanis a kapumotorba egy adó került, ami jelet küld a kiadott parancs végrehajtásáról.

 

 

vissza