Biztonságos otthon

Az intelligens otthon biztonságot ad.

Növelje meg otthona BIZTONSÁGÁT!

Mindannyian szeretnénk jól élni egy olyan otthonban, amely tökéletesen megfelel igényeinknek és elvárásainknak. A Somfy képes megadni Önnek és családjának ezt az extra kényelmet. Nézze meg, a Somfy otthonautomatizálás mit tehet Önért!

Fokozza a nyugalmát, előzze meg a betöréseket és rablásokat anélkül, hogy gondolnia kellene rá...

A motorizált árnyékolók, ablakok és ajtók növelik a biztonságot! Gyorsabb, automatikus zárást tesznek lehetővé és meggátolják az illetéktelenek bejutását.

  • Az összes berendezés egy rendszerbe kapcsolása a legjobb módja annak, hogy biztos lehessen benne, nem feledkezett meg semmiről.
  • A motorizált árnyékolók és az automatizált világítás használata elhiteti másokkal, hogy Ön otthon van.
  • Annak érdekében, hogy a bűnözők ne az Ön otthonát szemeljék ki, védje otthonát olyan riasztóval, amely irányítja lámpáit és redőnyeit is.
  • A TaHomával lakásfelügyeleti rendszerrel valós időben értesül a riasztásokról, távolról ellenőrizheti berendezéseit és megnézheti biztonsági kamerái képeit.

A Somfy egyszerűsíti az életet otthonában, időt spórol Önnek és megadja a lehetőséget, hogy mindig azt csinálja, amit szeretne, miközben otthona berendezései maguktól is működnek. Az otthonautomatizálás megváltoztatja életét…

 

 

vissza